Bereikbaarheid

Praktijk

Verloskundigenpraktijk Flow is gevestigd in een prachtig en stijlvol pand in het centrum van Stadskanaal.
Het adres van de praktijk is:
Hoofdstraat 9, 9501 CL te Stadskanaal.


Vragen

Voor vragen, opmerkingen, uitslagen of het maken of verzetten van een afspraak is de praktijk van maandag tot en met vrijdag te bereiken op:
Tel. 0599 65 22 47


Spoed

Voor het stellen van dringende vragen of voor hulp bij de bevalling zijn we de hele week 24 uur per dag bereikbaar op:
Tel. 06 13 33 55 51

Je krijgt dan de dienstdoende verloskundige aan de telefoon. Zijn we in gesprek of nemen we niet op, spreek dan duidelijk je naam en telefoonnummer in op onze voicemail. Dan bellen we zo spoedig mogelijk terug. Of probeer het een paar minuten later nog eens.

Zijn we hierna nog niet te bereiken of krijg je geen gehoor, bel dan naar het Refaja Ziekenhuis:
Tel. 0599 654 654


Email

Via de mail zijn wij te bereiken via info@verloskundigenflow.nl
We willen je vragen om het stellen van dringende medische vragen niet via de email te doen!


Spreekuur

Van maandag t/m vrijdag houden wij spreekuur in onze praktijk aan de Hoofdstraat 9 te Stadskanaal. Dit spreekuur vindt plaats volgens afspraak. We hebben tevens avondspreekuur.


Parkeergelegenheid

Er is voldoende parkeergelegenheid aan de voor- en achterkant van de praktijk. Aan de voorkant (Hoofdstraat) van de praktijk geldt een ‘blauwe zone’, er moet gebruik gemaakt worden van een parkeerschijf om de tijd van aankomst aan te geven. Er mag niet langer dan 2 uur geparkeerd worden.


Openbaar vervoer

De praktijk is per bus goed bereikbaar met de buslijnen 28, 73, 75 en 94. Uitstappen kun je bij de halte op de Esperantolaan.

Kwaliteitsregister

In de praktijk hechten wij veel waarde aan kwaliteit. Uiteraard zijn wij ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen).

 

Deze inschrijving is een officieel keurmerk dat aantoont dat de praktijk werkt volgens de richtlijnen en standaarden van de KNOV. Voor meer informatie kun je terecht op www.knov.nl.

Contact

Hoofdstraat 9, 9501 CL Stadskanaal

Praktijk: 0599 65 22 47

Spoed: 06 13 33 55 51

Fax: 0599 65 84 07

E-mail: info@verloskundigenflow.nl